test
i
Nyheter Kontakt Start

Östmans Plåtslageri startade 1988 och firar 29 år i branschen. Företaget har god renommé på marknaden. Pålitlighet, yrkeskunskap, erfaren personal och inte minst säkra leveranser har bidragit till ett expanderande företag i spännande utveckling.

29 år i branschen

29 år i branschen

Sedan Nils-Åke Östman grundade Östmans Plåtslageri AB år 1988 har det hänt mycket. År 2000 tog sonen Kjell över verksamheten, i mitten på 2000-talet flyttade vi in i nya lokaler och genom åren har nya arbetsområden växt fram. Till exempel har vi under de senaste åren börjat bygga stålhallar och utföra underhåll/målning av tak samt tätskikt av olika slag.

Hämta vår broschyr om gratis takinspektion

Våra tjänster

Våra tjänster

Östmans Plåtslageri arbetar främst med byggnadsplåtslageri på entreprenad och servicearbeten, samt även viss legotillverkning. Vi utför alla slags plåtslageriarbeten men är specialiserade på rostfria sömsvetsade tak, koppar och rheinzink. Våra kunder består av byggentreprenörer, konsulter, kommuner, fastighetsbolag, plåtslagerier, industrier och privatpersoner.

Ett växande företag

Ett växande företag

Vi befinner oss i en spännande utveckling och efterfrågan på våra tjänster ökar. Idag är vi 40 anställda och merparten är stationerade i Kumla.

Film och bildspel

Laddar...

Se ett bildspel om Östmans Plåtslageri.

Kvaliteten
– vårt främsta vapen

Kvaliteten – vårt främsta vapen

Det finns många sätt att skapa ett framgångsrikt företag. Men för oss på Östmans Plåtslageri är det en egenskap som är allra viktigast, nämligen kvaliteten. En återkommande kund är alltid den bästa referensen.Vi jobbar med kvalitetssäkring på flera sätt. Vårt ansikte utåt, gentemot våra kunder, är vår personal och vi satsar mycket på kompetensutveckling. Yrkesskicklighet, erfarenhet och pålitlighet ska alltid genomsyra våra anställda. Där- för strävar vi alltid efter nolltolerans på slutbesiktningarna.

Alla jobb är bra jobb

Alla jobb är bra jobb

Ovanstående rubrik är också ett motto som vi arbetar efter. Med det menar vi att inga jobb eller kunder är för stora eller för små. Att fixa ett fönsterbleck eller att lägga om ett tak spelar ingen roll. Hos oss görs alla arbeten med lika stort engagemang och kvaliteten står alltid i centrum. Och vi kan alltid ta rollen som totalentreprenör.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas. Entreprenadföretagen